Bolighandel tinglysningsafgift skøde bodelingsskøde tinglysning berigtige køberrådgivning

Se nærmere forklaring om indholdet nedenfor.

 

Skøde familie- / skilsmisseoverdragelse 

Skøde / berigtigelse 

Skøde / berigtigelse / køberrådgivning

 

 

kr. 2.900,- incl. moms

kr. 4.500,- incl. moms

kr. 7.900,- incl. moms

 

 

Skøde familie / skilsmisseoverdragelse kr. 2.900:
Skal du overtage ejendom fra din ægtefælle/samlever, f.eks. i forbindelse med skilsmisse eller skal du købe ejendom af din familie, sørger vi for tinglysning af skøde / bodelingsskøde, kontakt til panthaverne i ejendommen, gældsovertagelse eller optagelse af nye lån i samarbejde med din bank mv. Der udarbejdes ikke refusionsopgørelse. 


Skøde / berigtigelse kr. 4.500:
Har du købt ejendom hos en ejendomsmægler, kan vi berigtige handlen for dig (dvs. sørge for skøde, refusionsopgørelse og alle andre ekspeditioner). Vi hjælper dig gerne undervejs med svar på dine spørgsmål, men vi laver ikke en decideret køberrådgivning.

Tillæg ved transportskøde (sælger har overtaget ejendommen på tvangsauktion), kr. 600.


 


 

Skøde / berigtigelse / køberrådgivning kr. 7.900:
Samme som ovenfor - men her gennemgår vi også dit køb fra A til Z og du bliver rådgivet om alle forhold, der har betydning for dit boligkøb. Husk rådgiverforbehold i købsaftalen: ”Handlen er betinget af, at min rådgiver kan godkende købsaftalen i sin helhed.” 

Hvis vi har gennemgået ejendommens dokumenter og ydet dig køberrådgivning og handlen herefter bortfalder, betales halvt salær.

 

 

Vi rådgiver ikke om erhvervsejendomme, ideelle anparter, ejendomme under udstykning eller opførelse og landbrugsejendomme.