Køb & Bo  Køb og Bo  Marianne Kokholm Olsen statsaut. ejendomsmægler

Køb & Bo

v/Marianne Kokholm Olsen - jeg er ejendomsmægler og uddannet advokatsekretær og har beskæftiget mig med ejendomshandler i mere end 25 år.

Jeg elsker mit fag og brænder for at give dig en god og tryg oplevelse i forbindelse med din bolighandel.

Som ejendomsmægler er jeg også underlagt en lang række regler for etik, efteruddannelse mv. og jeg har en professionel ejendomsmægleransvarsforsikring – det giver dig den optimale sikkerhed.

Jeg har en stor del af min erfaring fra Nybolig, hvor jeg har været både sælger, sagsbehandler og leder af en skødeafdeling.

Endvidere har jeg arbejdet med bolighandler på advokatkontor i nogle år – senest hos Vilsøe Boligadvokater.

Udover køberrådgivning og berigtigelse af handler for private boligkøbere løser jeg tillige sagsbehandling og tinglysningsopgaver for en række ejendomsmæglere og advokater.

 
Køb & Bo har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti på kr. 2.500.000 jfr. bekendtgørelse nr. 164 af 22. februar 2007 via Tryg Forsikring A/S http://tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Vi er registreret i ejendomsmæglerregisteret, som styres af Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17 2100 København Ø. Se www.erhvervsstyrelsen.dk.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på www.ejendomsmaeglernaevnet.dk