Vi annoncerer ikke - alle købere kontakter os via anbefalinger. Udtalelse om forløbet hos Køb & Bo kan du læse her:

 

Vi fik Marianne anbefalet da vi skulle i gang med huskøb, og det har været en rigtig god anbefaling. Vi har været enormt glade for Mariannes hjælp i hele forløbet, hvor hun har fuldt op på diverse aftaler og sørget for de rette dokumenter blev lavet. Vi har fået en yderst kyndig vejledning og Marianne tog sig altid tid til at svare på spørgsmål. Hvis du vil føle tryghed under køb af bolig, skal du vælge Marianne. De største anbefalinger herfra. Mvh Søs og Johnny, Søborg.  

 

Hej Marianne, 
Vi har været utroligt glade for din hjælp igennem hele processen. Det ville vi aldrig nogensinde kunne have klaret selv!! Så kæmpe ros herfra :) 
Vi vil helt klart anbefale dig til både familie, venner og bekendte da vi har været ovenud tilfredse for din måde at håndtere hele sagen.  
Ovenstående må du gerne benytte til din hjemmeside :) 
Ha en god uge. 
Vh 
Ulrik & Louise, København  


Tak for din kyndige assistance og din hurtighed, vi har været meget tilfredse! Mange venlige hilsner og tak, Rikke og Jesper

 

Kære Marianne 

Jeg er super godt tilfreds, der er kun gode ting at sige. Du har svaret hurtigt, og jeg har følt at du altid har holdt mine interesser som første prioritet, og du har været meget professionel, på samme tid med at jeg under hele forløbet har haft fuld tillid til dig. Så der er kun gode ord fra min side! 

Så jeg vil i hvert fald anbefale dig til andre!

Bedste hilsner 

Thomas, Århus

 

Samarbejdet med Marianne, som vores købsrådgiver har været proaktivt, med god opfølgning fra start til slut. Vi har følt os godt behandlet og været trygge ved kompetenceniveauet gennem hele processen. Varm anbefaling fra os. 
Venligst Cathrine og Kenneth

 

Kære Marianne. Vi har været meget tilfredse med din behandling af vores lejlighedskøb. Du har hele vejen igennem forløbet været hurtig og præcis til at svare og videreekspedere sagen. Du har endvidere også været imødekommende over for gode råd vedrørende spørgsmål om formulering af dokumentation for forskellige tekniske og praktisk forhold omkring købet.
Det har været simpelt og klart at kommunikere med dig, og vi vil - når lejlighed byder sig - ikke være bange for at anbefale andre at bruge dig i forbindelse med boligkøb.
Med venlig hilsen Jørgen, Farum. 

 

Kære Marianne

Tusind tak for et meget behageligt forløb. Det var mit første huskøb, så heldigvis havde du styr på det hele, og jeg slap for en masse bekymringer. Altid rar, hurtig til at svare og meget effektiv. Jeg vil helt sikkert anbefale dig til enhver, der kan få brug for det.

Med venlig hilsen

Erik, Farum

 

I forbindelsen med huskøb, har jeg brugt Marianne som rådgiver til berigtigelse af boligkøbet. Jeg har følt mig i kompetente hænder og følt mig meget tryg i processen og gennem hele forløbet. Forløbet har for mig været nemt, i det vores kommunikation er foregået pr telefon eller mail. Marianne har været god til at følge op på tingene hele vejen igennem og det gjorde at jeg følte der var styr på tingene.Jeg giver Marianne mine varmeste anbefalinger, for godt arbejde, tryghed igennem hele processen og for en rimelig pris.

Mange hilsner og god sommer

Gitte, Karlslunde

 

Vi har kun godt at sige om at have Marianne som rådgiver ved vores boligkøb. Hun formåede at give os et godt overblik over, hvad vi skulle være opmærksomme på, og sikrede på den måde, at vi var trygge hele vejen igennem processen.

Vh. Tor, Køge

 

Kære Marianne

Jeg vil godt sige dig tak for en meget professional og pro-aktiv håndtering af mit lejlighedskøb, hvor både sælger og jeg ønskede en hurtig handel.
Jeg underskrev aftalen en fredag, og præcis en uge efter kunne jeg logge på og underskrive skødet, så vi var klar til overtagelse om tirsdagen.
Og på trods af det pressede forløb, formåede du at få stillet alle de nødvendige spørgsmål til sælger og deres ejendomsmægler. Du havde bare styr på detaljerne.
Håber ikke jeg skal handle bolig i nærmeste fremtid, men vil helt klart gøre brug af din viden og erfaring en anden gang.
Vibeke, Hellerup.

 

Jeg fik anbefalet Køb&Bo, og i forløbet med køb af sommerhus har kontakten til Marianne i høj grad levet op til forventningerne, ja mere til. Der blev hele tiden fulgt op, både med kontakt til sælgers mægler (mildt sagt et trægt forløb fra deres side) samt løbende status til mig under og efter berigtigelsen.
Skulle jeg igen få brug for sådan hjælp, er der ingen tvivl om, hvem jeg tager fat i.
Nu glæder jeg mig til mange gode stunder i mit lille sommerhus :-)
Mange hilsner Helle, Charlottenlund

 

Vi fik hjælp af Marianne ifm. et huskøb. Fra dag 1 har det været styr på tingene.

Vi har følt os i gode hænder fra start til slut, og det har givet os ro i sindet.

Du er meget professionel, effektiv, og meget grundig.

Vi vil til hver en tid anbefale dig til alle og enhver vi kender.

Så endnu engang tak for hjælpen.

Kærlig hilsen fra Caterina og Henrik, Køge

 

Kære Marianne. 

Vi har været meget glade og trygge ved din hjælp, og Charlotte har anbefalet dig til en af sine kollegaer. Tusind tak for denne gang. 

De bedste hilsner Lars og Charlotte, Gentofte

 

Kære Marianne. Jeg vil gerne skrive en udtalelse til dig, og hermed anbefaling til andre om at bruge dig som køberrådgiver. Du har været en fantastisk støtte og vejleder igennem hele processen. Din faglighed og professionalisme har været helt i top og selv min bankrådgiver fra Danske Bank bemærkede hvor grundig og knivskarp du er i din gennemgang af købsdokumenter, vedtægter mm. og rost dig til skyerne for dit flotte arbejde. Tusind tak for det fantastiske samarbejde. 

Lesley, Charlottenlund 

 

Yderst effektiv og sikker sagsbehandling. Mariannes erfaring er yderst værdifuld, også ifm. forhandling og vurdering af risici.

Mvh. Tina og Ole, Bagsværd 

 

Kære Marianne

Tusinde tak for din hjælp til køb af vores nye hus, som vi nu er ved at tage i brug. Vi har kun positive ting at sige om forløbet og din behandling af sagen og os - du har været vores faste holdepunkt under sagen, hvor vi tillod os ferie langt herfra mens du arbejdede på sagen. Fantastisk, tak for det. Vi anbefaler dig, hvor vi kommer frem. 

Kærlig hilsen 

Hans og Elisabeth, Farum

 

Kære Marianne. Mange tak for det tilsendte. Og tusind tak for din professionelle hjælp i hele forløbet. Jeg er fuldt tilfreds. Jeg takkede Mogens på overtagelsesdagen over hans henvisning til dig. Jeg vil med glæde henvise mine kolleger på Novo til dig.
Rigtig god Påske
Kærlig hilsen Eva, Ballerup

 

Kære Marianne. Tænk at det kan være så behagelig og problemfri en oplevelse at handle hus. Du har fra første færd giver os ro og stor tillid til, at alt hvad skulle klares det sørgede du for. Også at holde andre aktører i ørerne og ikke mindst altid at holde os orienteret i alt, har du gjort hele vejen. Vi har følt os i gode hænder fra start til slut, hvilket er uvurderligt i så afgørende en sag som et huskøb er. Tusind tak for din store indsats, du er kompetent, effektiv, grundig, hurtig og ikke mindst virkelig behagelig at arbejde sammen med. Vi vil naturligvis anbefale dig til enhver vi kender, som skal købe, sælge, eller andet.   Mange hilsner fra Peter og Loni, Borup

 

Tusind tak for hjælpen og rådgivningen i forbindelse med vores huskøb. Som første-gangskøbere er det rart at have nogle til at hjælpe og vejlede én - det har I til fulde gjort. 
Det har virkelig fungeret godt og I har virkelig været der med hurtig respons på vores spørgsmål og ikke mindst hjælp med de overvejelser som vi har haft undervejs. 
Selvom vi til at starte med var lidt tvivlende om vi havde behov for rådgivning, så er vi utrolige glade for vi valgte det og det vil vi med sikkerhed også gøre en anden gang - det har helt sikkert lettet på processen. 
Det er også det vi vil fortælle andre, der måtte overveje at købe bolig.
Mvh. Charlotte og Jens, Farum

 

Hej Marianne 
Tak for hjælpen med mit hus. Dejligt at du fik alt til at køre uden problemer og til en god pris. Jeg har allerede anbefalet dig til en af mine venner, som er ved at købe et sommerhus.
Mvh. Christian, Græsted 

 

Hej Marianne
Jeg har aldrig fået svaret dig - men jeg har tænkt meget på dig.
Vi har været så glade for din sparring og din effektivitet omkring vores køb. I den grad en professionel oplevelse. Du har været let tilgængelig, arbejdsom og effektiv og ikke mindst rar at arbejde sammen med.
Vi vil helt klart anbefale dig til andre. 1000 tak for et godt stykke arbejde!
Vi glæder os til at flytte ind her slut oktober, hvor huset er renoveret.
Du må meget gerne bruge vores tekst på din hjemmeside.
Held og lykke til dig også.
Venlig hilsen
Anne og John, Vanløse

 

Hej Marianne
Tak for professionel hjælp ved vores huskøb.
Vi har været utrolig glade for din vejledning og gode råd.
Jeg mente ikke at det var nødvendigt med hjælp, men min mand syntes vi
skulle have rådgivning, og det er jeg meget glad for at vi valgte.
Tusind tak for god behandling.
Venlig hilsen Lone og Åge, Køge

 

I forbindelse med vores hushandel i Espergærde fik vi anbefalet Marianne Kokholm Olsen til at varetage papirgangen ved vores køb.

Vi har været meget tilfredse med Mariannes håndtering af handlen, det er gået hurtigt og gnidningsfrit. Samtidig har hun en rigtig fornuftig pris for det hun laver. Så alt i alt kan vi kun anbefale hende til andre vi kender der går med tanker om hushandel.
Susanne og Stig, Espergærde

 

Kære Marianne
De bedste anbefalinger fra os, som nu for anden gang har købt hus med dig som rådgiver og sagsbehandler. Som første gang oplevede vi også denne gang hvor ”smertefrit” du, med din professionalisme og dit personlige nærvær, fik guidet os gennem vores huskøb.
Vi har følt os i fuldstændig trygge hænder hos dig, og tillid er jo et ”must” når man skal have gennemført noget, der er så vigtigt for ens liv.

Iris og Per, Kirke Hyllinge

 

Hej Marianne
Du får vores varmeste anbefalinger. Du fik vores huskøb til køre gnidningsfrit, selvom der opstod problemer med ejerpantebrevet fra bankens side. Her fik du skabt overblik og udredet sagen, så der blev rettet op på fejlene. Under hele processen har vi følt os i trygge hænder - hvilket har været meget vigtig for os som førstegangskøber. Du har skabt overblik over processen, og du har fået det hele til at køre som på skinner. Mange tak for det.
De bedste hilsener
Kirstine og Christian, Køge

 

Køb & Bo håndterede at jeg hurtigt, enkelt og helt bekymringsfrit - kunne overtage mit hus ifbm min skilsmisse. Via ganske få mail korrespondancer ordnede Køb & Bo sagen - dejligt når man har en travl hverdag.

Mine bedste anbefalinger.

Kenneth, Hørsholm

 

Kære Marianne
Vi siger tak for hjælpen. Vi er meget tilfredse med din indsats i hele forløbet. Selvfølgelig er det en god fornemmelse ikke at betale for mere end det vi får - den fornemmelse har vi ikke altid haft, når vi har fået hjælp til skødeskrivning fra et advokatkontor. Det har også været godt at du fra starten har været åben om hvad du kan hjælpe med, og hvad du ikke kan hjælpe med. Og så leverer du tingene i en god kvalitet - og til tiden.

Kærlig hilsen

Kirsten og Kristian, Brovst

 

 

Hej Marianne.

 

I forbindelse med køb af min svigerfars andel af sommerhus, tænkte jeg at det klarede jeg selv, men det kunne jeg hurtig se at det var ikke så let.

Så jeg kontaktede Køb og Bo, og det gik bare så let, alt blev ordnet. Tak for en god behandling.

Venlig hilsen
Jens-Erik 

 

Hej Marianne

Det er ok at sætte mit navn på din hjemmeside. Jeg er meget tilfreds med din behandling af mine skøder, lovet aflevering blev altid holdt og du besvarede alle mine besværlige spørgsmål på en prof. Måde. Selv kontakt til bank osv. gik smertefrit.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til andre mulige brugere af dine ydelser.

Hertil skal det siges at jeg har fået lavet en del skøder gennem andre, hvor det ikke gik så godt tværtimod.

Best regards

Claus, Slangerup

 

Jeg har i forbindelse med huskøb anvendt  Køb og Bo til skødeskrivning, slutopgørelser og tinglysning.

Det hele er foregået til min fulde tilfredshed: hurtigt, venligt, omhyggeligt, korrekt, billigt.

Jeg kan derfor ubetinget anbefale Køb & Bo ved Marianne Kokholm.

Venlig hilsen Jesper, Ålsgårde

 

Hej Marianne                                        

Vi har været ovenud tilfreds med din indsats og sagsbehandling i forbindelse med vores køb af sommerhus. Det hele er forløbet glat og vi har klaret hele kommunikationen over mail. Fin opfølgning overfor sælgeren på at få sagen afsluttet. Tak for samarbejdet, du må gerne bruge mit navn som reference.

Med venlig hilsen

Poul, Værløse

 

Hej Marianne.
Tak for hjælpen. Jeg modtog skødet i lørdags.
Det har været en stor lettelse, at denne sag bare har kørt, uden at jeg har skulle tænke på det.
Venlig hilsen
Crista, Kastrup

 

Tak for din yderst store indsats i hele forløbet. Du har været utrolig hjælpsom og dygtig. Kan varmt anbefale dig til andre.

Du må gerne skrive dette ind på din hjemmeside under kundeoplevelser, hvis du skulle have plads og lyst …….

Mvh. Christian og Maja, Skovlunde

 

Min oplevelse af KøgogBo's ydelser i forbindelse med købet af min ejendom er meget positiv. Marannes sagsbehandling var meget omhyggelig og proaktiv og - ikke mindst venlig. Jeg kan varmt anbefale KøbogBo. 
Nis 

 

Hej Marianne

Jeg er meget tilfreds med sagsbehandlingen hos Køb & Bo. Med en enkelt telefonsamtale og et par enkelte mails er jeg nu ejer af det hus som jeg før delte med min tidligere mand.

Charlotte - Kirke Hyllinge

 

Hej Marianne,

Jeg kan kun udtale, at det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med dig. Du griber det meget professionelt an og leverer mere, end man ville forvente.

Jeg vil helt klart anbefale dig til andre.

Med venlig hilsen

Preben, Ålsgårde

 

Jeg synes at det er gået helt fint, da det jo ikke har været nogen nem sag i fht. de modparter der har været. Faktisk er det en sag man normalt ville bruge advokatvirksomheder til, men som måske nok ville have kostet ca. det dobbelte.

Så når jeg står med skødet og det ser rigtigt ud, så synes jeg det er gået upåklageligt. Det er du velkommen til at citere på din hjemmeside.

 Med venlig hilsen

 Leif, Frederiksværk

 

Hej Marianne,

Det har været en fornøjelse, at have dig til at sørge for vores skøde. Alt er gået så let og vi er meget tilfredse med din behandling af sagen. Til med er det en billig løsning.

Med venlig hilsen

Bettina & René, Sønderborg

 

Jeg har været meget tilfreds med behandlingen af sagen. Alt er gået let og smertefrit. Indledningsvis angav jeg blot navn/adresse på ejendomsmægler, og Køb og Bo tog så selv kontakt og sørgede for alt det praktiske. Eneste jeg skulle gøre var at underskrive et par papirer undervejs.

Mvh
Christian, København S

 

Hej Marianne

Du må gerne citere mig for, at jeg har været meget tilfreds med en hurtig og effektiv arbejdsgang og jeg har følt mig helt tryg i forløbet og du har været kvik til at følge op på diverse henvendelser. Din mail-korrespondance har været med til at holde mig godt orienteret under forretningsgangen. Ikke mindst at du scanner diverse dokumenter og sender hurtigt. Super!

Venlig hilsen

Mogens, Albertslund 

 

I forbindelse med at jeg skulle købe halvdelen af min samlevers hus, benyttede vi os af Køb & Bo. Køb og Bo skulle udfærdige skødet, få ekspederet sagen på kommunen og sørge for tinglysningen.

Vi havde i denne forbindelse nogle ”forviklinger” med tinglysningskontoret, men Køb & Bo har hele tiden sørget for kontakten med myndigheder og vi havde ikke selv nogen direkte kontakt. Vi blev holdt underrettet løbende omkring sagen af Køb & Bo.

Gennem vores sag, har vi altid følt os trygge ved Køb og Bo. Vi har følt at de er meget seriøse og har en god service til en fair pris. Vi vil derfor ikke tøve med at bruge Køb og Bo igen.

Herning, Lene 

 

Tak for en hurtig og god hjælp med skøde til vores nye sommerhus. Det har været meget smertefrit og dejlig nemt at købe et sommerhus med din hjælp.

Med venlig hilsen,

Allan, Brønshøj

                                                                                                                                                                                     

Hej Marianne. Jeg vil sige dig mange tak for den professionelle og hurtige måde, du har håndteret vores sag på. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Du klarede det hele, også kontakt til kommune, da det viste sig, at der manglede et dokument. Jeg vil absolut anbefale dig til andre, og vi vil også bruge dig igen, hvis vi får brug for det.
Med venlig hilsen
Lillian, Kundby

 

Jeg havde egentlig regnet med at udfærdigelse af skøde og overdragelse af ejendom var en simpel og enkel sag. Jeg må konstatere at det er mere omfattende end jeg troede. Jeg valgte Køb & Bo til at løse opgaven. De har indfriet mine forventninger og håndteret opgaven på bedste vis. Tak for en god behandling. Michael, Farum

 

Hej Marianne.

Jeg kan kun give dig og dit firma de bedste anbefalinger. Kontakten har været nem og ligetil - både telefonisk og via mail - og håndteringen af sagen er professionelt udført. 

Herfra kan jeg kun sige, at jeg har været mere end tilfreds og vil benytte lejligheden til at ønske en glædelig jul samt et godt nytår.

Med venlig hilsen

Sussie, Mørkøv 

 

Kære Marianne. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og synes du har været en rigtig god rådgiver. Som førstekøber har det været en udfordring af forholde sig til alle de mange dokumenter og regler. Men du har været en meget dygtig rådgiver, og har kunne for gjort det hele klart og forståeligt. Og vigtigst så har du altid haft tid til de dumme spørgsmål. Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger. Med venlig hilsen Rasmus, Værløse

 

Kære Marianne

Tusind tak for hjælpen i forbindelse med vores hussalg. Vi er imponerede over din grundighed og har følt os helt trygge ved at have dig på sagen.
Vh Per og Benedicte, Østerbro

 

Kære Marianne. Jeg har været meget tilfreds med dig og din behandling af min sag og anbefaler dig gerne til andre. Du får πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š ud af fem. Og du må gerne bruge mit udsagn på hjemmesiden. Tak for hjælpen.

πŸ’šπŸ˜Š Kirsten, Hellerup

 

Kære Marianne
Det har været en fornøjelse at have haft dig til at styre os sikkert igennem boligkøbet. Vi har følt os i rigtig gode hænder hele vejen.
Mange tak for det gode samarbejde.
Mvh.
Rune, Kielshøj, Farum

 

Vi har brugt Marianne ifm. boligkøb, og har følt os i trygge hænder fra start til slut.
Altid hurtigt og kompentent svar på vores spørgsmål, samt super opfølgning igennem hele forløbet. Vi kan bestemt anbefale Marianne.
MVh Lene & Jesper, Værløse

 

Kære Marianne,
Tusind tak for ekstrem kyndig vejledning og ikke mindst forbedring af vilkår og besparelser i vores bolighandel. Vi kan kun medgive dig vores bedste anbefaling og vil uden tvivl rose dig til venner og bekendte, som måtte have behov for samme service.
Mvh Poul og Rikke, Skovlunde

 

Kære Marianne.

Så blev handelen afsluttet og det er jo skønt. Tusind tak for hjælpen . Jeg har været yderst tilfreds. Du har været meget hurtig til at melde tilbage , hvis der har været nogle spørgsmål og gjort det forståeligt for mig. Jeg har haft fuld tillid til dig.
Jeg vil med glæde anbefale dig til andre, hvis de har brug for juridisk hjælp. 
Du ønskes også en rigtig god jul og et lykkeligt nytår.
Mange hilsener Birgitte, Værløse.

 

Det er nogle af de bedste penge brugt i vores bolighandel. Marianne optræder 100% professionelt, overser ikke en detalje og sørger for at drive handlen frem helt til mål. Vi kan varmt anbefale Marianne/Køb og Bo i forbindelse med bolighandel.
Bedste hilsner Stine og Jacob, Allerød

 

Kære Marianne

Mange tak for den fine behandling, jeg har fået I forbindelse med mit sommerhus køb. Jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet. 
Alt er foregået gnidningsløst for mig, og jeg vil 100% sikkert bruge din ekspertise næste gang, jeg står og skal købe fast ejendom.
Jeg kan kun give min allevarmeste anbefalinger, og vil gøre dette til andre, der har brug for hjælp med hushandel.
God vind. Vi tastes sikkert ved en anden god gang.
Mange hilsner Anni

 

 

 

Kære Marianne, 

Tak for et godt samarbejde. For sådan et par nybegyndere ud i hus-køb, som vi var, var det dejligt at vi kunne stille alle nødvendige (og unødvendige) spørgsmål, som du gladeligt besvarede. Vi har været glade for et effektivt, og professionelt forløb, hvor du har varetaget vores interesser i en købssituation og egentlig også givet meget mere, end hvad vi reelt betalte for (føler vi). Vi vil derfor til sidst gerne anbefale dig til venner, der en dag står i samme situation. 

 Mange tak for hjælpen, vi er glade i vores nye hus!

 Med venlig hilsen Casper og Sabine, Næstved

 

 

Kære Marianne
Vi har været super tilfredse og jeg anbefaler dig til alle mine venner og bekendte.
Du er hurtig, effektiv og grundig, hvis bare alle var lige som dig!
Vores bankmand på Bornholm kommenterede også på dig, da han også havde indtryk af, at du har styr på
tingene.
Tak for et godt forløb. Vi vender klart tilbage ved evt. nyt køb.
Mvh Lise og Kurt 

 

Kære Marianne,
1000 tak for din hjælp. Jeg er særdeles tilfreds, du har været superskarp til at følge op på alting og jeg vil med glæde anbefale dig hvis venner eller bekendte skal købe bolig.
De bedste hilsner
Lone, Lyngby 

 

Hej Marianne. 

Jeg har været rigtig tilfreds med forløbet af ejendomsoverdragelsen fra din side, at banken har været ekstremt dårlige til deres del af forløbet, skal ikke klandres dig. Du har været god til at rykke banken for afklaring flere gange, så ros til dig for den del også. Jeg vil klart anbefale dig til andre, der kunne stå i samme situation eller har brug for en ejendomsmægler! Og hvis du kan bruge denne anbefaling på din hjemmeside er du meget velkommen til det. Tak for nu og god weekend til dig også. 

Mvh. Asger, Slangerup

 

 

Kære Marianne, tak for det gode samarbejde med kompetent, hurtig og venlig vejledning såvel som sagsbehandling, Glædelig advent, Elmo, Brønshøj

 

Kære Marianne!

Jeg har været særdeles tilfreds med din assistance i.f.m. vores familiehandel vedr. vores fælles sommerhus. Alt er foregået hurtigt, smidigt og enkelt, og til en fair pris. Hvad kan man forlange mere? Lars, Aarhus.

 

Hej Marianne

Det har været et godt forløb og vi har været meget tilfredse med din rådgivning. Der er rigtig mange ting som vi ikke helt forstår og rigtig mange dokumenter, men sådan er det jo og derfor endnu vigtigere at vi har tiltro til dig og dine kompetencer. MVH Jesper og Sara, Værløse

 

Hej Marianne,

Vi har været meget tilfredse. Du har været professionel, omhyggelig og altid svaret hurtigt, og det har gjort at vi har følt os trygge med alle de processer der er i en handel og specielt når det er første gang. Så tak for hjælpen. 

Kh. Hans og Jane, Rødding

 

Kære Marianne.

Mange tak for professionel juridisk bistand omkring mit første boligkøb. Du har i høj grad været med til, at gøre dette til en tryg, positiv og problemfri oplevelse for mig. Jeg vil gerne give dig de varmeste anbefalinger herfra. Tak for et godt samarbejde. Med venlig hilsen Morten, Kbh. S

 

Hej Marianne.
Mange tak for din hjælp og for dit arbejde! Vi har været meget glade for din indsats og vil klart anbefale dig til venner og familie.
Du må gerne sætte dette på din hjemmeside hvis du kan bruge det.

Vh Rikke og Karsten, Gørløse

 

Kære Marianne.

Du må meget gerne føje mig til listen over tilfredse kunder på din hjemmeside. Det har været en kæmpehjælp, at du har taget dig af alt papirarbejdet i forbindelse med min handel, og været vejviser i den jungle af lovkrav som har været uoverskueligt at navigere i. Håber at mange vil få glæde af din kompetence fremover.

Bedste hilsner

Britt, København

 

Kære Marianne

Tak for din mail. Jeg har nu haft fornøjelsen af din hjælp 2 gange og jeg må sige, at jeg har været yderst tilfreds. Alt er forløbet problemfrit og I virker meget professionelle. Jeg vil helt klart anbefale dig til venner og bekendte.

Med venlig hilsen og tak

Birthe, Måløv

 

Kære Marianne,

Mange tak for hjælpen i forbindelse med vores ejerskifte. Det er anden gang vi bruger dig i forbindelse med en ejendomshandel, og igen har vi været yderst tilfreds med den måde du har løst opgaven på, og vi giver dig vores allerbedste anbefaling.

Med venlig hilsen

Lillian og Poul, Roskilde

 

Kære Marianne.

Jeg er ovenud tilfreds med dit arbejde. Du gav fra start en kort, men grundig orientering om det forestående, og forløbet har været fuldstændig problemfrit, selv om dette område er nyt for mig. Jeg har fået en hurtig, effektiv og kompetent behandling for særdeles rimelige penge. Jeg er meget tilfreds og vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Mh. Klavs, København

 

Kære Marianne

Tusind tak for din hjælp til berigtigelse af skøde ved køb af lejlighed. Min storebror anbefalede dig til mig og jeg vil helt sikkert give dig de bedste anbefalinger til andre, der måtte få brug for en ejendomsmægler.

Du har arbejdet fantastisk hurtigt, det har jeg været særdeles glad for, da jeg var ude i at skulle overtage lejligheden næsten samtidig med at slutsedlen blev skrevet under.  Du har håndteret det hele så professionelt, samtidig med at du sender konkrete, vigtige og let forståelige mails til de forskellige parter.

MVH.  Annemarie - Humlebæk 

 

Kære Marianne.

Tak for en særdeles professionel behandling af vores, ind imellem lidt besværlige, lejlighedskøb. Vi vil med glæde anbefale Køb & Bo til andre, der måtte få brug for din assistance.

Med venlig hilsen

Else og Svend Erik, Nærum

 

Kære Marianne,

Vi vil gerne sige dig stor tak for din indsats. Vi har været meget tilfredse med at samarbejde med dig. Du har altid fulgt hurtigt op på vore henvendelser - store som små, hvilket vi har sat stor pris på. Det ville være en glæde og absolut uden betænkeligheder at anbefale dig til andre. Hav' det godt og tak for nu.

Mange hilsener

Nina & Uve, Hellerup

 

Tusind tak for hjælpen Marianne.
Du har hjulpet mig både i forbindelse med salg af min lejlighed i Rødovre og køb af mit hus i Sandved.
Jeg solgte via selvsalg og havde selv fundet en køber og aftalt pris - og derefter hjalp du mig med resten. Det var en lidt besværlig proces, da købers advokat hang lidt i bremsen, og vi selvfølgelig kom ind i en ferieperiode, men du gjorde det til ug og svarede tålmodigt på alle de spørgsmål, jeg kunne have i forhold til at sælge en lejlighed, som jeg jo aldrig havde prøvet før.
Da det kom til køb af hus var du også behjælpelig og det gik gnidningsfrit.
Jeg vil klart anbefale dig til andre i samme situation.
Mvh Iben 

 

Hej Marianne

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet.

Selvom jeg underskrev købsaftalen på mit hus et par dage før jul, sagde du straks ja til at yde bistand, da jeg henvendte mig til dig - også selvom det betød, at du måtte bruge en del af julen og nytåret på at gennemgå materialet og hjælpe med indhentelse af diverse attester.

Jeg har ikke en finger at sætte på noget som helst og vil til hver en tid anbefale dig til venner og bekendte.

De bedste hilsner og tak

Mette, Ballerup

 

Hej Marianne.

Jeg har virkelig været yderst tilfreds med din behandling af sagen. Du har udfærdiget skilsmisseskøde yderst tilfredsstillende og fået gældsoverdragelsen på plads via. adskillige henvendelser til banken. Banken har været længe omkring håndtering af sagen, men du har altid svaret hurtigt tilbage, både til mig og til banken. Virkelig professionel og behagelig dialog. Jeg vil klart anbefale dig, når jeg hører om nogen, der har behov for lignende bistand.

Mange tak for denne gang :-)

Vh.

Michael, Ølstykke

 

Hej Marianne, jeg takker for god (sags)behandling. Det har været dejligt nemt og er nok ikke sidste gang jeg kontakter dig. Det som er medvirkende til at forløbet har været godt, er at jeg synes det er super at kunne maile dokumenter til dig og at alt sådan set kan klares over nettet. Dertil at du har holdt mig orienteret om hvor henne vi var i forløbet. Det er tidsbesparende og trygt og man skal ikke gå og tænke på hvad der nu sker og om der er noget man skal huske og dertil skal man ikke ringe og rykke, for man ved det hele på forhånd.

Med venlig hilsen

Stig 

 

Hej Marianne.
Vi har nu for 12 gang i vores liv købt eller solgt hus! Vi har altid undret os over de ret store udgifter man har til skødeskrivning, da sådanne ting her hjemme jo er lagt i faste rammer. Derfor bestemte vi os for at prøve at finde en instans som kunne varetage dette uden det kostede en halv krig. Vi gik på nettet og fandt dig. Det har været et godt forløb. Du har været informativ uden at belemre os med tiltag for at få processen til at se mere indviklet ud, som en del advokater jo gør for at kunne modgå den dyre regning i sidste ende.
Vi har været overrasket over en så hurtig og "smertefri" proces. Vi har følt os godt informeret og har fået svar på det vi kunne være i tvivl om.
Tak for det!
Du kan varmt anbefales, hvis man hellere vil bruge pengene på en hyggelig middag end sagførersalær.
Venlig hilsen Mary-Ann og Bjørn, Klampenborg

 

Kære Marianne

1000 tak for hjælpen - Vi vil meget gerne anbefale dig til andre boligkøbere, som ikke gider eller orker sætte sig ind i alt det "papirnusseri" der følger med en bolighandel.

Vores totaloplevelse er kort sagt - at alt er "klappet". Vi vil helt sikkert vende tilbage næste gang vi er på boligmarkedet og kan kun opfordre andre til også at gøre brug af din ekspertise.

De bedste sommerhilsner fra

Claus og Birgitte, Hørsholm

 

Hej Marianne

Jeg vil gerne sige tak for din professionelle og hurtige ekspedition af mine ejendomshandler. Det er mit indtryk, at du har en god dialog med pengeinstitutter og ejerforeninger i forbindelse med berigtigelse af skøde m.m. Din ekspeditionstid er på det minimale og du er altid hurtig til at svare på mail eller telefonbeskeder. Jeg har været yderst tilfreds med din sagsbehandling og kan varmt anbefale dig til andre.

Med venlig hilsen

Anni, Helsingør

 

Hej Marianne.

Jeg kan for vores vedkommende sige, at vi har været fuldt tilfredse med din behandling af vores sag. Specielt synes jeg, at det har lettet sagen meget og været ganske ubesværet for os, idet vi har kunnet klare korrespondancen via mail og på denne måde ikke været nødsaget til at bruge en masse ressourcer og tid på praktisk parpirarbejde, i en tid hvor der var mange andre følelsesmæssige problemer at tage hånd om. Så du er velkommen til at sætte vores navne på din hjemmeside. 

Med venlig hilsen

Per og Anne-Grethe, Hammel

 

Kobogbo har været det helt rigtige alternativ til en lokal advokat for mig, i forbindelse med udfærdigelsen af mit skøde.

Der har gennem hele forløbet været en rigtig god dialog, mest pr. mail, hvilket har været det rigtige for mig.

Kobogbo har selv efter min sag var afsluttet, kontaktet mig ang. en lov ændring der kunne have betydning for mig.

Kobogbo får de bedste anbefalinger fra mig.

Med venlig hilsen

Henrik, Vojens

 

Jeg har været meget tilfreds med Køb og Bo i forbindelse med ejerskifte og herunder udarbejdelse af nyt skøde. Det har været rart, at jeg i forbindelse med skilsmisse, ikke skulle tænke på det med nyt skøde, da opgaven var i trygge hænder hos Marianne Kokholm. Det har herunder været rart at alle aftaler blev holdt gennem processen.

Så tak for et meget professionelt stykke arbejde, som tilmed var billigere end konkurrenterne. 

Med venlig hilsen 

Martin, Jyllinge

 

Vi fandt Køb & Bo ved et tilfælde, da vi søgte på ordet ”skøde” på Google. Vi ringede op og blev mødt med venlighed. Køb & Bo har forestået hele den juridiske/praktiske del af vores ejendomshandel. Vi har fået kompetente svar på vores spørgsmål, alle deadlines er blevet overholdt - det har i det hele taget kørt som smurt, og det endda til en rigtig fornuftig pris. Skulle vi flytte en anden gang, vil vi uden tvivl vælge Køb & Bo igen, og anbefaler det gerne til enhver – Martin & Malene, Fløng

 

At få udarbejdet papirer omkring overtagelse af en ejendom er lidt at en tillidssag, som I har levet helt op til. Sagen er kørt igennem hurtigt og problemfrit, - jeg har fået svar på alle spørgsmål og har følt mig i sikre hænder hele vejen. Hele forløbet har været uden personlig/telefonisk kontakt og udelukkende foregået via post og mails, nemt og ukompliceret. Venlig hilsen Chris, Sakskøbing.

 

Hej Marianne. Du må gerne referere mig som ”tilfreds kunde” på din hjemmeside, for du yder jo en fortræffelig service. Mange hilsner Søren, Højer

 

Jeg er glad og tilfreds med den service jeg fik hos Køb & Bo. Med et par enkelte mails var jeg nu den tilfredse ejer af det hus som jeg førhen delte med min daværende kæreste. Det var hurtig og god service. 

Brian, Kjellerup

 

Både som virksomhed, der handler med ejendomme og jordkøb/salg, såvel som privatperson, vil jeg gerne herigennem anbefale Køb & Bo som en ovenud dygtig sparringspartner.

Jeg har stort set intet skulle foretage mig, og alt er lavet med præcision, omhu, god service og ditto kommunikation.

Der skal ikke være tvivl om, at for såvel virksomheden, såvel som privatperson, vil det være helt naturligt at kontakte Køb & Bo ved fremtidige handler. Mere smidigt, til en yderst fornuftig pris vil være svært at finde. Jeg glæder mig derfor til det fremtidige samarbejde.

Med venlig hilsen

Brian, Taastrup

 

Kære Marianne                                                          

Så kom vi igennem det og det gik jo fint og smertefrit. I øvrigt har jeg kun positivt at sige om forløbet. Det har været en god oplevelse og jeg kan kun anbefale andre at lade dig klare alt det papirarbejde. Du må gerne referere til mig på din hjemmeside.

De bedste hilsner

Carsten, Vejle

 

Efter køb og salg af lejlighed skulle vi finde en som kunne skrive skøde for os – helst billigt. Det fandt vi i Marianne, og hun har uden problemer levet op til vores forventninger. Hun er venlig til at besvare spørgsmål, sørger for at ringe og maile tilbage, hvis der opstår problemer eller spørgsmål, og har været til rådighed hele vejen fra start til slut. Tak for god service.

Michael og Mia, Roskilde

 

Hej Marianne                                        

Vi har været meget tilfredse med din behandling af vores sag. Alt er gået som det skulle og det har været dejligt, at det hele er foregået over mail, så vi har sparet tid til at kunne får ordnet en masse andre ting i forbindelse med køb af lejligheden. Desuden har det lettet meget, at du selv har taget kontakt til ejendomsmægler, så vi kun skulle koncentreret os om at komme på plads i lejligheden. Så vi siger mange tak for hjælpen.

Mvh.

Mikkel og Katharina, Næstved

 

I forbindelse med overdragelse af forældrekøbt lejlighed var der brug for en part til at skrive skøde. Banken kunne ikke henvise til en advokat, så vi måtte selv på nettet. Jeg kom i kontakt med Køb & Bo som forsikrede mig om en hurtig og smidig ekspedition.

For mig var det vigtigt ikke at have for meget kontakt undervejs. Tingene skulle bare laves og helst hurtigt og korrekt. Og det blev det! Jeg sendte de krævede papirer med posten og hørte stort set først noget igen da skødet var klart. Køb & Bo kontaktede selv min bank for eventuelle spørgsmål. Desuden var Køb & Bo hurtige og flinke til at besvare mails og opkald jeg har foretaget. Jeg oplevede ikke nogle problemer i samarbejdet med Køb & Bo.

Alt i alt, en MEGET tilfreds kunde. Hilsen Louise, Vanløse